Dryck

Barens drinkar

Baren på CGs är till för dig som vill ta en fördrink i väntan på övriga sällskapet eller bara slinka in för en riktigt god cocktail. Som med maten satsar vi på riktigt bra råvaror och kunnig personal.

Vi blandar våra cocktails med finess och omsorg, ofta enligt kanske lite bortglömda originalrecept. Exempelvis blir våra Gin & Tonic en upplevelse utöver det vanliga tack vare vårt breda sortiment av gin och vår fantastiskt goda Fentiman's Tonic Water. Och Mojiton blandas enligt Hemingways smak.

Våra trevliga bartenders berättar gärna mer!

Dryck

Vin

Även vinet står i fokus på Bar CG. Det märks inte minst när man upptäcker vårt fina vinrum. Vinlistan varierar vi konstant och ord som okomplicerat, välgjort, spännande och gott är ledord för vinerna på Bar CG allt komponerat av vår sommelier Petter Nyberg. Tveka inte att fråga oss om du undrar över något, vi har ett och annat vi kan tipsa om. 

På glas just nu

Vitt
La Fleur Solitaire Côtes du Rhone Blanc, Domaine Boutinot 2016 75:-
Giesen Estate Sauvignon Blanc 105:-

Rött

Michelle Chiarlo La Vespa 2012 75:-
Mas la Dame Reserve 2013 100:-
Mas la Dame la Stele 2010 130:-

Bubbel
Champagne St. Marceaux NV 99:-
Aretey Brut NV 85:-

Dryck

Öl

Kranarna går varma med både klassiker och spännande nya öl på Bar CG, i våra kylar brukar vi gömma några väl selekterade öl från små mikrobryggerier. Fråga oss så berättar vi mer

 

Just nu på Tapp

Heineken
Starobrno
Wisby Pils
Sleepy Bulldog Pale Ale
Firestone Pivo
Firestone Easy Jack Session IPA